top of page
Ijzerboerke
Ijzerboerke

IJZERBOERKE: IJZERSTERKE SERVICE

Metalen ophalen

Ijzerboerke in de regio Antwerpen, Herentals, Grobbendonk en Geel haalt grote en kleine metaalpartijen op, en biedt daar de juiste prijs voor - contant betaald. Alle producten zijn welkom: zink, lood, koper, ijzer, staal, inox, aluminium enzovoort. Reken op een snelle service: na uw seintje zijn wij ten laatste een dag later ter plaatse. Onze meeste klanten bevinden zich in regio Antwerpen (van de Schelde tot in Mechelen) tot Herentals, Grobbendonk en Geel.

Ijzerboerke

Afbraak

Staat die ijzeren constructie al jarenlang in de weg? Hindert een metalen balk op de parking uw klanten? Bezorgt die verroeste garagepoort u metaalmoeheid? Doe een beroep op Ijzerboerke: wij komen met het juiste transport, wegen en schatten het materiaal, en berekenen ter plaatse uw prijs. Voor u het weet, bent u uw afval kwijt. Wij betalen trouwens ook een méér dan redelijke prijs voor uw oude elektriciteitskabels.

Ijzerboerke
Ijzerboerke

Service

De grote troef van Ijzerboerke is de ervaring van de zaakvoerder. Hij werkt al meer dan 30 jaar met oude metalen. En dus schat hij zéker de waarde van uw partijen correct in. Dat is onze staalharde garantie.

Onder de 300 kgs halen wij gratis op maar zonder enige vergoeding, dank voor uw begrip. Boven de 300 kg aan ijzer wordt het verrekend aan dagprijs. Voor te weten welke prijs, gelieve te bellen of te mailen. Wij nemen GEEN witgoed mee!

Ijzerboerke

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Ijzerboerke?

Wilt u meer weten over de tarieven? Bel ons vandaag nog: wij geven u graag alle info.

bottom of page